Vállalkozásunk, már több mint 20 éve a ventilátorok piaci szereplője.

Gyártásunk eleinte az FV típusú festőfal ventilátorokra specializálódott, melyet a hazai megrendelők egyéni igényei szerint állítottunk elő.

Azonban ma már fejlődésünknek köszönhetően a ventilátorok széles választéka érhető el megrendelőink számára.

Változatos termékkínálatunk köszönhetően a vevői körünk is kitágult, az általunk előállított ventilátorokat magán és ipari célokra is ajánljuk.

 

Termékkínálatunk:

 • előrehajló ventilátorok
 • hátrahajló ventilátorok
 • nagynyomású ventilátorok
 • szállító ventilátorok (transzport)
 • füstgázventilátorok
 • hőálló ventilátorok
 • saválló ventilátorok
 • rozsdamentes ventilátorok
 • műanyag ventilátorok (PVC, PP)
 • csatorna ventilátorok
 • panel ventilátorok
 • valamint elnevezés szerint FVA, FVF, FVP, FVAH, FVFH, FVPH, FVCS, B és S

Ha nem tudja, hogy milyen ventilátorra van szüksége, kérje kollégáink szakmai segítségét. Munkatársaink az ingyenes igényfelmérést követően kedvező árajánlatot tesznek az optimális ventillátor legyártására, szállítására, valamint annak beüzemelésére.

Meglévő ügyfeleink számára a már üzembe helyezett ventilátorok szükségszerű karbantartását, valamint szakszerű javítását is vállaljuk.


A rozsdamentes ventilátorok előnyei

A jó minőségű, és megfelelően funkcionáló ventilátorok megléte elengedhetetlen a nyári hónapokban. Az üzletek hatalmas kínálata között azonban sok esetben nehéz lehet kiválasztani azt a terméket, amelyik a legideálisabb lenne az igényeink és az elképzeléseink szerint. Ráadásul az is előfordulhat, hogy az épület jellegét és a tulajdonságait is figyelembe kell venni, így a választás még nehezebbé válik. De ezen kívül is számos más kérdés merülhet fel a ventilátor vásárlás során. Azonban ha mindenképpen biztosra szeretnénk menni, a rozsdamentes ventilátorok bizonyulnak a legjobb megoldásnak, így érdemes ezt a típust választani.

Az egyik első és legfontosabb szempont természetesen az, hogy a termék minél tartósabb legyen. Hiszen senki sem szeretne minden évben beszerezni egy új berendezést, többek között az ilyenkor felmerülő költségek miatt. Annak érdekében, hogy a ventilátor valóban hosszú ideig el tudja látni a feladatát, nagyon fontos, hogy jó minőségű anyagok és eszközök felhasználásával készüljön. Többek között ezért is érdemes a rozsdamentes ventilátorok mellett dönteni. Ezek ugyanis hosszú éveken keresztül, a lehető legjobb minőségben állnak a rendelkezésünkre. Ráadásul kifejezetten ritkán van szükségük karbantartásra, így gazdasági szempontból is remek választásnak minősülnek.

A rozsdamentes ventilátorok a korszerű és modern kialakításuknak köszönhetően ráadásul esztétikai szempontból is sok előnnyel járnak. A letisztult külső megjelenésüknek köszönhetően minden típusú létesítmény stílusához remekül illenek. Legyen szó akár új építésű házakról, vagy éppen régi épületekről, a rozsdamentes ventilátorok sehol sem nyújtanak zavaró látványt.

Rozsdamentes ventilátorok kedvező áron

Cégünk a megalakulásunk idején az FV típusú festőfal ventilátorok gyártására specializálódott. Az évek során azonban a megrendelőink igényei és kérései szerint folyamatosan bővítettük a szolgáltatásaink és a termékeink körét. Így ma már az általunk előállított rozsdamentes ventilátorok nem csupán ipari, de akár magán felhasználásra is kiválóan alkalmasak. Az általunk kínált termékek mindegyike magas minőséget képvisel, ezen kívül ráadásul rendkívül kedvező áron érhetőek el.

Kollégáink a gyártás megkezdése előtt minden esetben felmérik a felmerülő igényeket, és segítünk kiválasztani a rozsdamentes ventilátorok közül az Ön számára leginkább megfelelőt. Kizárólag ezt követően kezdődik meg a termék előállítása, melyet rövid határidőn belül ki is szállítunk a kért helyszínre. Ezek kívül a berendezést szakszerűen be is üzemeljük, majd a későbbiekben a karbantartást, és az esetleges javításokat is elvégezzük.

Az utóbbi időben számos cég számára végeztük el a rozsdamentes ventilátorok gyártását és beüzemelését. Ilyen volt például a Netmel Meat, a Konkoly Hús, az Ász Kolbász, vagy éppen a Binexim Kft. Munkánk során minden esetben igyekszünk a lehető legjobb eredmények elérésére, és arra, hogy kiváló minőségű termékeket nyújtsunk a megrendelőink számára. Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keresse szakembereinket bizalommal!


Hogyan válasszunk ipari ventilátort?

Az ipari ventilátorok számos különböző típusa érhető el a piacon. Így mindenki meg tudja a találni a lehető legmegfelelőbb terméket, a saját és az adott épület igényei szerint egyaránt. De ezen kívül is vannak olyan szempontok, amelyek meghatározhatják a választást.

Az egyik első és legfontosabb kérdés, hogy az adott helyiségben milyen mértékű az óránkénti légcsere. Ennek meghatározása ugyanis elengedhetetlen hogy kiválasszuk az optimális teljesítményű ipari ventilátor. De azt is fontos átgondolni a vásárlás előtt, hogy milyen hőmérsékletű és tisztaságú levegőt kell szállítania a terméknek, hiszen ez alapján is több típus jöhet szóba. Ezen kívül érdemes figyelembe venni azt is, hogy hogyan lehet beszerelni a ventilátort, valamint az esetleges szervizelés esetén hogyan lehet a legegyszerűbben hozzáférni. Nagyon fontos szempont továbbá, hogy milyen és mennyi egyéb kiegészítő elem szükséges a rendszer kiépítése során. Ilyen lehet például a légcsatorna (flexibilis vagy merev) és a felfogató elem, a szűrő, a fordulatszám szabályozó, a toldó, hangcsillapító, vagy éppen a befúvó és elszívó légszelepek.

Az ipari elszívó ventilátorok a helyiség elhasznált levegőjét használják fel, tehát belülről kifelé fújják azt. Azonban vannak olyan ipari axális ventilátorok, amelyek a belső falsíkra szerelve, a külső levegőt szívják be. A csőszakaszba építhető ipari csőventilátorok közül a belső vagy a külső falra szerelhető típusok közül is lehet választani, ilyen lehet például az ipari radiális ventilátor. Az igazán nagy teljesítményű termékek a leggyakrabban az ipari méretű nagykonyhákban fordulnak elő.

Annak érdekében, hogy valóban a legjobb minőségű, és a célnak leginkább megfelelő ventilátort találja meg, érdemes profi szakemberek segítségét kérni. A Bervent Kft. segít Önnek megtalálni az optimális terméket.

Az ipari ventilátor szakértője!

Cégünk immár több mint 20 éve a hazai piac egyik meghatározó szereplője a különböző ipari ventilátorok terén. Rendkívül széles választékunknak köszönhetően bármilyen létesítmény számára tudunk megfelelő terméket kínálni, igazán kedvező áron. Kollégáink a gyártást követően kiszállítják a helyszínre az ipari ventilátorokat, majd szakszerű módon be is üzemelik azt.

Minden esetben törekszünk arra, hogy megrendelőink számára a legkiválóbb minőséget nyújtsuk. Kínálatunk között megtalálhatóak többek között az alábbi termékek:

 • előrehajló ventilátorok
 • hátrahajló ventilátorok
 • nagynyomású ventilátorok
 • szállító ventilátorok (transzport)
 • füstgázventilátorok
 • hőálló és saválló ventilátorok
 • rozsdamentes ventilátorok
 • műanyag ventilátorok (PVC, PP)
 • csatorna ventilátorok
 • panel ventilátorok

A már beüzemelt ipari ventilátorok karbantartását, valamint szükség szerint az esetleges javításokat is elvégezzük. Ha Ön sem tud eligazodni az ipari ventilátorok széles választéka között, kérje a Bervent Kft. segítségét!


Miért hasznosak a műanyag ventilátorok?

Egy ventilátor a nyári hőségben hatalmas segítséget tud nyújtani mindenki számára. Még fontosabb azonban ennek megléte a nagyobb ipari létesítményekben, mint például a nagyüzemi konyhákban. Ilyen esetben a legtöbb boltban is kapható termékek nem megfelelőek, hiszen ezek általában silányabb minőségűek, és egy nagyobb épület számára nem is elegendőek. Éppen ezért olyan ventilátorokra van szükség, amik kifejezetten ipari felhasználásra készültek. A műanyag ventilátorok rendkívül gyakran fordulnak elő, hiszen számos előnnyel járnak. Azonban ezeknek is több típusa létezik, így fontos, hogy professzionális segítséget kérjünk a választás során.

A műanyag ventilátorok típusai

A PVC műanyag ventilátorok rendkívül hasznosak lehetnek a különböző ipari létesítményekben. Kiváló minőségben oldja meg ugyanis az ilyen helyeken keletkező korrozív gázok és gőzök általános helyi elszívásával és szellőzésével kapcsolatos feladatokat. Remekül lehet alkalmazni a vegyszer és/vagy időjárásálló elszívó rendszerek esetén. Az ilyen típusú PVC műanyag ventilátorok hőállósága általában -10 Celsius fok és +50 Celsius fok között mozog.

A PP (polipropilén) műanyag ventilátorok szintén remek megoldásnak bizonyulnak az ipari felhasználás során. A PVC termékekhez hasonlóan ezek is képesek hatékonyan elhárítani a különböző káros gázokat és gőzöket. Ezen kívül a szellőzést is kiválóan tudják megoldani. A PP (polipropilén) műanyag ventilátorok hőállósága -10 Celsius fok és +90 Celsius fok között van.

Az egyéni igények, valamint az épület tulajdonságai alapján a leginkább megfelelő terméket nagyon nehéz megtalálni. A Bervent Kft. azonban megbízható segítséget tud nyújtani a műanyag ventilátorok esetében is.

Bízza profi szakemberekre a műanyag ventilátorok gyártását!

Cégünk több mint 2 évtizede a műanyag ventilátorok szakértője. Az évek során a hazai piac egyik meghatározó szereplőjévé váltunk, hiszen munkánk során mindig törekszünk a kiváló minőség elérésére. Referenciáink között tudhatjuk többek között az alábbi vállalatokat:

 • Selmeczi és Társa Kft.
 • Új Champions Kft.
 • Vent-Vill Kft.

A gyártáson kívül elvégezzük a szállítást és a beüzemelést is egyaránt. Ezzel is szeretnénk minden terhet levenni a megrendelőink válláról, így Önnek semmi dolga nem lesz, ha minket választ a PVC vagy PP műanyag ventilátorok vásárlása során. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!