A komfortzónánk biztosításához alkalmazott különböző hő- és légtechnikai berendezések ma már szinte minden háztartásban és irodában fellelhetőek. Hiszen áruk már kedvező, teljesítményük személyre szabható, és működtetésük egyszerű.

Azonban ahhoz, hogy az utóbbi két tulajdonság folyamatosan teljesülhessen, ezeknek az eszközöknek szűrőházakra van szüksége. A szűrőházak és azt tartalmazó szűrők idővel elhasználódnak, melynek eredményeként a hőtechnikai és a légtechnikai berendezések teljesítménye és élettartama is csökken.

Vállalkozásunk, mint a hő- és légtechnikai termékek gyártója és forgalmazója foglalkozik a szűrőházak előállításával, értékesítésével, valamint azok beépítésével is.

Üzemünkben előállított szűrőházak az általunk gyártott hőtechnikai, valamint légtechnikai berendezések tökéletes kiegészítői, melyek a magas minőségnek köszönhetően hosszú ideig képesek az optimális működést biztosítani.

Az alábbi szűrőkhöz gyártunk szűrőházakat:

  • zsákos szűrők
  • öntisztító patronos szűrők

Mit érdemes a zsákos szűrőkről tudni?

  • A zsákos szűrőket a légtechnikai eszközök elő- vagy főszűrőjeként alkalmazzák, melyek a finompor leválasztására vannak kialakítva. E kialakítás miatt kiválóan alkalmas azon személyek számára, akik állandó légúti megbetegedésekkel vagy allergiával küzdenek.
  • A zsákos szűrőknek az alacsony ellenállás ellenére is kiváló a portároló képessége.
  • Valamint a zsákos szűrők alacsony ellenállása az energia- és költséghatékony kategóriába sorolja a kel ellátott eszközöket.

Mit érdemes az öntisztító patronos szűrőkről tudni?

  • Ezen szűrők képzik jelenleg a légtechnika és a hőtechnika területén belül a legmodernebb szűréstechnikai megoldást.
  • Az öntisztító patronos szűrők alapvetően egylépcsős rendszerként működnek, de egy elő leválasztó tartályal/ciklonnal vagy fém szűrőbetéttel már több lépcsős rendszert képeznek.

Az optimális szűrőházak kiválasztásához kérje munkatársaink segítségét!