Számos ipari területen belül jelentős szerepet játszik az előállítási folyamat során a galvanizálás. Hiszen ennek eredménye többek közt egyes tárgyaink díszítése és korrózió védelme, valamint ugyan ezen eljárással javítanak a forraszthatóságon és a vezetőképességen, illetve a felületkeménységen.

Azonban a folyamat lebonyolításához olyan speciális galvánipari berendezésekre van szükségük, melyek akár nagyobb mennyiségű termékek galvanizálását is képesek biztonságosan megoldani. De a különböző eljárások különböző galvánipari berendezéseket igényelnek.

Vállalkozásunk az eljárásoknak, valamint a megrendelői igényeknek is maximálisan kielégítve látja el a galvánipari berendezések előállítását.

Milyen galvánipari berendezések előállításával foglalkozunk?

  • átemelő kocsik (galván daruk)
  • fűtött galvánkádak gáz- , víz- vagy elektromos fűtéssel
  • szárító galvánkádak és szárító szekrények gáz- , víz- vagy elektromos fűtéssel
  • emelt vegyiellenállású hővisszanyerővel ellátott szellőző rendszer kiépítésével

Galvánkádjaink és kocsijaink a megrendelői igényeknek megfelelően egyedi méretezés szerint készülnek el. A professzionális kivitelezést a gyártási folyamatot megelőző felmérés és tervezés teszi lehetővé, melyet szakembereink készítenek el az egyéni igényeknek megfelelően.

Munkatársaink azonban nem csak az igényfelmérést, tervezést és a gyártást látják el. Ügyfeleink igényei szerint kérhetik az előállított galvánipari berendezések szállítását és beépítését, valamint azok szükséges karbantartását és szakszerű javítását.